Oto Center’de Sözlü rüzgarı

oto-centerde-sozlu-ruzgari30 Mart yerel seçimleri öncesi Belediye Başkan adaylarının uğrak yeri haline gelen Adana Oto Galericiler Sitesi Auto Center, Pazar günü de MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü ve İlçe Belediye Başkan adaylarını misafir etti.

MHP, VATANDAŞLA KUCAKLAŞTI
Milliyetçi Hareket Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan, Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş ve MHP yönetimi Adana Oto Galericiler Sitesi Auto Center Başkanı İbrahim Öcal’ı ziyaret edip, site esnafı ve oto pazarı ziyaretçileri ile sohbet etti. Oto Galericiler Sitesi’ndeki iş yerlerini Başkan İbrahim Öcal ile birlikte gezerek ‘hayırlı işler’ dileğinde bulunan MHP Adana Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları, Oto pazarına gelen Adanalılarla da uzun uzadıya sohbet etti, sorunlarını dinledi.

KURBANLAR KESİLDİ, İŞYERİ AÇILDI
Milliyetçi Hareket Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan, Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, aynı zamanda site içinde Menderes Şıkbilge’nin sahip olduğu Menderes Oto’nun açılışını da gerçekleştirdi. Kurbanların kesildiği açılış töreninde, kurdeleyi Milliyetçi Hareket Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan, Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş ve Site Başkanı İbrahim Öcal kesti.

SÖZLÜ ESNAFA SÖZ VERDİ
Oto pazarına gelen Adanalılardan destek isteyen Sözlü ve İlçe Belediye Başkan adayları, projelerinden söz etti. Sözlü, Başkan seçilmesi durumunda sitenin öncelikli ihtiyaçları olan E-5 yolu bağlantısını kuracağının ve oto pazarını parke yapacağının sözünü verdi. Siteyi gezen Başkan Sözlü, “Adana ekonomisinin lokomotifi durumunda olan esnafımız maalesef kan ağlar vaziyete gelmiştir. Üretiyoruz, Ürettiğimizi işleyemiyoruz, işlediğimiz ürünümüzü satacak pazar bulmakta sıkıntı çekiyoruz. Bu sıkıntıları sizlerden dinlemek ve yine sizin getireceğiniz çözüm öneriyle Adana’yı düşmüş olduğu bu durumdan yine eski günlerine dönmesini sağlayacağız. Bugün yanınızdayız, yarın da yanınızda olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, yönetimi ve site esnafının hazır bulunduğu ziyarette Öcal, MHP Büyükşehir adayı Sözlü ve İlçe adaylarına yaptığı ziyaretten ötürü teşekkür etti, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.