Akhisar Belediyesi Kırsal Bölgede Alt Yapı Çalışmalarına Başladı

Akhisar Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kırsal bölgelerdeki çalışmalar hız kazandı. Büyükşehir Yasası kapsamında 86 köy ve 9 beldenin de Akhisar Belediyesi bünyesine geçmesinin ardından tespit çalışmalarının da tamamlanması ile çalışmalar başladı.

Akhisar Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından merkeze 20 kilometre uzaklıkta bulunan Sakarkaya Mahallesinde ilk olarak alt yapı çalışmaları başladı. Kırsal bölgelere yatırımların hızla devam edeceğine vurgu yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Sakarkaya Mahallesindeki alt yapının büyük önem arz ettiğine vurgu yaparak öncelik verdiklerini hemen ardından ise parke taş döşemeye başlayacaklarını kaydetti.