MEMNUNE ANAÇ KÖPRÜSÜ AÇILDI

AKÇAY-GÜRE KÖPRÜSÜ HİZMETE AÇILDI..
– MEMNUNE ANAÇ KÖPRÜSÜ AÇILDI..

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Körfez bölgesinde yaşanan sel felaketinde yıkılan Akçay-Güre sınırındaki dere üzerinde bulunan köprünün yerine yaptırılan yeni köprü hizmete açıldı. Akçay ve Güre Belediyeleri ile hayırsever Memnune Anaç’ın katkıları ile yaptırılan yeni köprüye “Memnune Anaç” adı verildi.

Körfez Bölgesinde geçtiğimiz Mart ayında yaşanan sel felaketinde yıkılan Akçay ve Güre Beldelerini ayıran dere üzerinde bulunan köprünün yerine yapılan köprü hizmete açıldı. Akçay ve Güre Belediyeleri ile Akçaylı hayırsever Memnune Anaç’ın katkıları ile yaptırılan köprünün yaya geçişleri ve korkulukları da tamamlanarak trafik akışına açıldı. Köprünün yapıma destek veren ancak geçtiğimiz günlerde vefat eden hayırsever Memnune Anaç’ın adı köprüye verildi. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Güre Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka ve hayırsever Memnune Anaç’ın damadı İhsan Cıba birlikte köprüye giderek incelemelerde bulundular. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ve Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, köprüyü yaptıran ve köprünün açılışını göremeden vefat eden Memnune Anaç’ın damadı İhsan Cıba’ya bir kez daha teşekkür ederek, köprünün halkımıza hayırlı olmasını dilediler.