MHP Adayı Yücel: En ücra köylere kadar eşit hizmet

yucel-kMHP Adayı Yücel, Alanya merkezdeki hizmetin en ücra köylere kadar eşit bir şekilde gideceğini söyledi. Çakallar ve Obaalacami’de vatandaşları ziyaret eden Yücel, destekçilerine rozet taktı.

Alanya’ya bağlı köylerin tamamına yakınını gezen MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Çakallar ve Obaalacami’nde vatandaşlarla buluştu. Köylerde Yücel’e büyük ilgi gösteren vatandaşlar geçmiş dönemlerden bugüne bir tek MHP’li belediyelerden destek alabildiklerini söylediler.

Yücel’in köy toplantılarında bu seçimlerde MHP’yi ve Başkan Adayı Yücel’i destekleme kararı alan birçok vatandaş rozetlerini taktırdı. Artık Alanya’yı köyleri, beldeleri ve merkezi ile bir bütün olarak gördüklerini belirten Yücel, “Merkez de Obaalacami ve diğer bütün köyler de eşit hizmeti alacak. Alara’dan Aydap’a her taraf bizim gönlümüzde ve aklımızda. Sapadere de hak ettiği hizmeti alacak Çakallar da. Köylerimiz yeni yasa ile mahalleye dönüştürüldü. 10 yıllık yerel yönetim tecrübemle bundan önce muhtarlarımızla nasıl birlikte hareket ettiysek bundan sonra da etmeye devam edeceğiz.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.