MHP’den Yüreğir’de gövde gösterisi

v01MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ve binlerce kişi miting sonrası mehteran takımı eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdiler.

Hüseyin Sözlü: PKK’ya final yaptıran adam ‘Türkçe Olimpiyatlarını yasakladım’ diyor. Türkçe Olimpiyatlarının ev sahipliğini biz alıyoruz bu saatten sonra. Biz yapacağız, gücünüz yetiyorsa gel engelle bundan sonra” diye konuştu.

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde adeta gövde gösteriş yaptı.

Mahallelerinden yürüyerek MHP Yüreğir ilçe Başkanlığı önünde toplanan yaklaşık 5 bin kişi ellerindeki bayraklarla görsel şov yaptı. Mitingde konuşan MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Yüreğir’i köprü ile Seyhan’a bağlayacağız. Üniversite ile buluşturacağız. Raylı sistemle kavuşturacağız. Su fiyatlarını yeniden değerlendireceğiz” dedi.
Başbakan Erdoğan’ın diktatörlüğe özlenen baskı ve yıldırma politikalarına bu milletin boyun eğmeyeceğini söyleyen Sözlü, “PKK’ya final yaptıran adam ‘Türkçe Olimpiyatlarını yasakladım’ diyor. Türkçe Olimpiyatlarının ev sahipliğini biz alıyoruz bu saatten sonra. Biz yapacağız, gücünüz yetiyorsa gel engelle bundan sonra” diye konuştu.

Yüreğir’e Açıkhava Kültür Parkı yapacaklarını kaydeden Sözlü, “Allah nasip ederse burada Türkçe olimpiyatları yapmayı vaat ediyoruz. Bu sadece bir grubu memnun etmek adına değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı ve Adana’da hemşeri olmanın şerefini hissettirmek, demokrasiyi yerleştirmek, insan hak ve hukukuna sahip duymak için yapacağız” diye konuştu.

YÜCEL BAYRAM
MHP Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram da konuşmasında, Yüreğir Belediyesini yönetmeye talip olduğunu ifade ederek, ”Hiç bir etnik köken gözetmeden hepinize eşit mesafede hizmet etmeninin şeref sözünü veren bir adayım. Seçime bir hafta kaldı Yüreğir’i seviyorsanız, mahallenizi seviyorsanız partiyle birlikte adaya bakın; bu Yüreğir’i önemseyen, benimseyen, bu Yüreğir’e değer veren, bu Yüreğir’i Adana’nın arka bahçesi olmaktan kurtaracak aday benim. Bu yüzden artık Yüreğir’de değişim zamanı, bunu da sizler yapacaksınız sizlerin artık bu Yüreğir’in 5 senesini daha çaldırmayacağınızı çok iyi biliyorum” dedi.

Bayram’ın sözleri sık sık ‘Yüreğir seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla kesildi.

Yapılan diğer konuşmalardan sonra mehteran eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, Seyhan ilçe Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan, Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uluğur Akbaş, MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, MHP MDK Başkanı Adnan Fatin Özdemir, MHP il Başkanı Mustafa İzgioğlu, Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu ile binlerce vatandaş katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.