Ankara’da MHP gerçeği var

23779557MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Keçiören Fatih Stadı’nda yaklaşık 30 bir kişiye hitap etti.

Seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Karakaya, “6 aydır alandayız, sahadayız. Ziyaret etmediğimiz esnaf, çalmadığımız kapı kalmadı. Allah’ın izniyle bu emeklerimizin karşılığını bir hafta sonra alacağız” dedi. Karakaya, rant odaklı yönetimin biteceğine vurgu yaparak, şöyle devam etti:
“Ankara bugüne kadar almadığı hizmeti alacak. Rant odaklı yönetim anlayışını kaldıracağım, canlıyı merkezine alan, insanı düşünen bir yönetim anlayışıyla Ankara’yı yöneteceğim. Ankara’yı birlikte yöneteceğiz. Birileri bugünlerde kafa karıştırmaya çalışıyor. Hiç kimsenin kafa karıştırmasına izin vermeyin. Ankara’da MHP gerçeği ve onun adayı Mevlüt Karakaya gerçeği vardır.”

BİN 500 Ak Parti’Lİ MHP’YE KATILDI
Ankara’da AK Parti Mamak İlçe teşkilatı üyesi bin 500 kişinin, partilerinden istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldığı belirtildi.

Rozet takma töreni, Mamak’taki Kayapalı Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Törene MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya, MHP Mamak ilçe Belediye Başkan adayı Ali Rıza Çalkan ve partililer katıldı. MHP’ye katılan eski AK Partililere Karakaya ve Çalkan rozetlerini taktı. Törende konuşan Karakaya, “Ankara’da alışmışlar, kirli siyaset yürütüyorlar. Diyorlar ki, ‘MHP kazanamaz, oylar bölünmesin.’ Nereye bölünmesin. MHP aday bile göstermese, MHP’liler, ülkücüler o sandığın başına gider, birleşik oy pusulasını açar, oraya üç hilali çizer, altına evet’i basar” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.