DERSHANELERİN YERİNİ ETÜT MERKEZLERİ ALDI

eti2Etimesgut Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere yönelik etüt programlarının kapsamını genişletti. 3 merkezde Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen Bilgisi ve Sosyal Bilgiler derslerinde öğrencilere etüt programları uygulanıyor.

Etimesgut Belediyesi 3 merkezde etüt başlattı

DERSHANELERİN YERİNİ ETÜT MERKEZLERİ ALDI

Etimesgut Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere yönelik etüt programlarının kapsamını genişletti. 3 merkezde Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen Bilgisi ve Sosyal Bilgiler derslerinde öğrencilere etüt programları uygulanıyor. Etütler, Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi(etiSEM) merkez bina, etiSEM Yunus Emre Kültür ve Spor Merkezi, etiSEM Eryaman 3. Etap şubelerinde düzenleniyor.

KAYIT DEVAM EDİYOR
Öğrenciler, yetersiz oldukları ya da pekiştirmek istedikleri dersleri etüt merkezlerine gelerek telafi edebiliyorlar. Etüt merkezlerine farklı sınıflarda 500’e yakın öğrenci devam ediyor. Öğrenciler, okul ders saatlerine göre etüt programlarına katılıyorlar. Uzman öğretmen kadrosu ile modern dersliklerde öğrencilere etüt veriyor. Etüt programlarına katılmak isteyen öğrenciler, ders almak istedikleri etiSEM şubelerine giderek kayıtlarını yaptırabilecekler.

‘EĞİTİME KATKI VE FIRSAT EŞİTLİĞİ’
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, etüt programlarıyla öğrencilerin derslerine takviye ek dersler verildiğini belirterek, “Geniş bir kapsamı olan Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezlerimizde, öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlayacak, onların derslerdeki başarılarını artıracak etüt programlarını da başarıyla uyguluyoruz. Bu uygulama ile özellikle dargelirli vatandaşlarımızın çocuklarına yönelik ‘eğitimde fırsat eşitliği’ sağlamaya çalışıyoruz. Halen yüzlerce öğrencimiz etüt hizmetimizden yararlanıyor. Projeyi, velilerimizin taleplerine yönelik olarak daha da yaygınlaştıracak altyapı imkanına ve hazırlığa sahibiz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.