Başarının anahtarı: güven, adalet, sevgi

basarinin-anahtari--guven--adalet--sevgi-MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Değirmendere Köyü’nde coşkulu vatandaşların sevgi ve desteği ile karşılandı.

Toplantı salonuna sığmayan vatandaşlar konuşmaları dışarıdan dinledi. 2B arazi sorunundan dert yanan köylüler yaşadıkları sıkıntılarda MHP’nin her zaman yanlarında olduklarını belirterek bu yerel seçimlerde MHP Adayı Yücel’i destekleyeceklerini açıkladılar.

Her kesimin sesine kulak vereceklerini belirten Yücel, “Alanya Belediye Başkanlığı’nın bir makam değil, hizmet yeri olduğunun bilincindeyim. Bir yerde başarının olması için önce güven, adalet ve sevgi gerekiyor. Bunları sağladığınızda başarı da kendiliğinden gelecektir. Başarının anahtarının burada olduğu bilinciyle hareket ederek göreve geldiğim andan itibaren Alanya halkı, sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarlarımız ve esnaf ile belediye arasındaki güveni tesis edeceğiz” dedi.