Bala’da Mevlüt Karakaya çoşkusu

mevlut karakaya balaMHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Bala ilçesini ziyaret etti.

500 aşkın aracın katıldığı konvoy eşliğinde Ankara’dan yola çıkıldı. Karakaya yol üzerinde Karaali’ye uğrayarak Karaali sakinlerinin hal ve hatırını sordu. Konvoy Tol köyü mevkiinde davul zurna ve coşkulu kalabalıkla karşılandı.

Karakaya’yı büyük coşku ve heyecanla Bala girişinde karşılayan halk ‘Bala seninle gurur duyuyor’ sloganları attı.

Mehteran ve kalabalık eşliğinde Bala girişinden miting alanına kadar yürüyen Karakaya, “Bala girişinde beni, ‘Bala seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla karşıladınız. Asıl ben sizlerle gurur duyuyorum” dedi.
Gökçek’in işletme körü olduğunu söyleyen Karakaya, “Gökçek bana projelerimi nasıl yapacağımı soruyor. Sayın Gökçek 20 yıldır o koltukta oturuyorsun işletme körü olmuşsun göremiyorsun kalk oradan nasıl yapacağımı göstereyim” dedi.

Konuşmasında Ankara gelirinin çarçur edildiğine de değinen Karakaya, Ankara’nın geliri inşallah 30 Mart akşamında sonra geri Ankaralıya döndürülecektir. 30 Mart akşamı Ankara kazanacak, Bala kazanacak dedi.