Bahçeli: Onların yaptığı burnu kesik BMC gibi

1901220_10152317072864839_1051393436_nMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye’de partisinin mitinginde konuşurken ‘bozkurt’ işareti yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı esprili bir şekilde eleştirdi. Eliyle ‘bozkurt’ işareti yapan Bahçeli, ”Aranıza masum masum gelip, hele hele şimdi şu kurdu yapmayan kaldı mı? Bize göre kurt şudur. Ama bunlar yaparken şöyle yapıyor, burnu kesik BMC gibi. Bu kurtu bu şekliyle yapanlar kimler? Amerika’da heavy metalciler yapıyor. Bush’un kızı da bunu yapıyor” dedi.

BIRAKIN ONA HAKİMLER KARAR VERSİN
(Başbakan Erdoğan aleyhine slogan atılması üzerine) Bırakın da ona hakimler karar versin. Başkalarının sloganını taklit etmeyin.

BAHÇELİ: ONLARIN YAPTIĞI BURNU KESİK BMC GİBİ

BUNA VAR MISIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN
İran’dan gelen bir şarlatan, bakanın çocuklarını avucunun içine almış, yolsuzluk ve rüşvet ödemesinde bulunmuş. Aynı zamanda kara para aklama, altın kaçakçılığı, kamu ihalelerine fesat ve dolayısıyla AKP döneminde iktidarın yanaşmalığını yapan insanların gerçekten haram mı helal mi kazançla bu hale geldikleri ortaya çıkar. Buna var mısın sayın Recep Tayyip Erdoğan?

“Hırsız Tayyip” sloganı atılınca…

1379738_10152317073119839_333786493_n

OĞLUN BİLAL’LE EL ELE KARAKOLA
Oğlun Bilal’i de yanına da alarak, el ele tutuşup, karakola kadar gidip, hakkımızda çok şeyler söyleniyor, biz aklanmaya geldik. Komiser bey bizi savcıya götür diyebiliyor musun? Yoksa 17 Aralık’tan bugüne kadar görevden alınan hakim ve savcıların toplam sayısı 784’ü bulmuş. Bu savcıları niye değiştirdin acaba?

SENİN ÇIPLAK GEZECEK HALİN YOK

Önce hesap yaptı sonra da seslendi: Adana’nın alayını istiyorum
Sen kimsin ki bizi aldatıyorsun? Senin böyle olduğunu bilseydik, milli görüş gömleğini zaten çıkarttığını söyleyip. O gömleğin asli sahibinin Saadet Partisi olduğu ortaya çıkınca, senin çıplak gezecek halin yok. Sana birileri gömlek giydirdi? Bu gömlek hangisiydi acaba?

Bu ABD’den gelen gömlek, önünde AB, arkasında ABD yazıyor. Sen hala bu gömlekle geziyorsun? ABD’ye gidip geldiğin yerlerden hatırlıyorsun, bazı şehirleri öne çıkarıyorsun, kendini aklamaya çalışıyorsun.

BU KUŞLARIN HEPSİNİ TEKER TEKER AVLAYACAKSINIZ
Sen artık bittin. Her şeyi ben bilirim diyorsun. O Twitter’daki kuşlar uçmaya başladı. Ama bizim kara şalvarlılar her zaman şalvarın yanında bir kuş lastiği bulundurur. Bu kuşların hepsini teker teker avlayacaksınız. O tweetlerden ne çıktığını göreceksiniz. Adalet ve Kalkınma Partisi tükenmiştir.

KAZANDİBİ GİBİ KAPKARA OLDUNUZ
Ak Parti mi kalmış? Kazandibi gibi kapkara oldunuz.

İlk mührü alıyorsunuz, bu Osmaniye için diyorsunuz. İkinci mührü alıyorsunuz bu Kadirli için diyorsunuz, bu da MHP için diyorsunuz.

BURNU KESİK BEBECE GİBİ
Aranıza masum masum gelip, hele hele şimdi şu kurdu yapmayan kaldı mı? Ama arada bir fark var. Televizyonlarda buna bakın. Oralarda gerçeği göreceksiniz. Bize göre kurt şudur. Ama bunlar yaparken şöyle yapıyor, burnu kesik BMC gibi. Bu kurtu bu şekliyle yapanlar kimler? Amerika’da heavy metalciler yapıyor. Bush’un kızı da bunu yapıyor.

Bizim CHP Genel Başkanı, kurtun ne olduğunu bilmediği gibi… Bülent Arınç da çıkmış bunun ukalalığını yapıyor.

Bahçeli’nin benzettiği BMC’nin 70’li, 80’li ve 90’lı yıllarda ürettiği kamyon:

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.