Erdoğan: Muğla’da Ceketimizi Assak Kazanırız Diyenler Vardı

30 Mart Yerel Seçimlerinin Sonucu Siyaset Simsarlarını ve Kendini Toplum Mühendisi Sananları Üzecek

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında, sabah saatlerinde Köyceğiz’e geldi. Köyceğiz’de gün boyu esnaf ziyaretleri yapan Erdoğan’a partisinin Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Mehmet Madencioğlu ile Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer eşlik etti. Sanayi sitesinde de vatandaşlar ile buluşan Erdoğan ve beraberindeki heyet burada sanayi esnafı ile çay içerek sohbet etti.

Burada yaptığı konuşmada sanayi esnafının sorunlarına da değinen Erdoğan’a sanayi esnafı ziyaretinden dolayı teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi. İlerleyen saatlerde Köyceğiz ilçe merkezinde esnafları ve resmi kurumları ziyaret eden Erdoğan ile beraberindeki heyet Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale’yi de ziyaret etti.

Akşam saatlerinde partisinin Ortaca İlçe Başkanlığı tarafından Bahçelievler Mahallesindeki toplantıya katılan Erdoğan burada kendisini bekleyen kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında Ak Parti iktidarının 12 yıllık icraatını eleştiren Erdoğan CHP seçmenlerine de mesaj yolladı. Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

Bu İktidar Beceriksiz

“Kıymetli hemşerilerim; 12 yıllık AKP iktidarı boyunca Muğla’ya hangi hizmet yapıldı? Başbakan buraya gelip şehir hastanesinden bahsetti. Sağlık devriminden bahsetti. Yollardan bahsetti. Yıllardır Ortaca Köyceğiz arasındaki yolu dahi tamamlayamayan iktidar bu iktidar değil mi? Yaptığı Marmaris yolu bir yıl içinde 4 defa çöken bu iktidar değil mi? Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz’de yaşayan yaklaşık 110 bin vatandaşımızın faydalanabileceği bir hastaneyi defalarca söz vermelerine rağmen 12 yıl boyunca yapamayan bu iktidar değil mi? Buradan 3 sonuç çıkıyor. Birinci sonuç şudur. Bu iktidar bizimle dalga geçiyor. İkinci sonuç: Bu iktidar bizi cezalandırıyor. Ya da bu iktidar hakikaten beceriksiz.

Muğla’da Ceketimizi Assak Kazanırız Diyenler Vardı

Gelelim yerelde yıllardır Muğla’yı idare edenlere. Muğla’da ceketimizi assak yine kazanırız diyenler var ya… Hani o sanki sizlerin oylarını ipotek altına almışcasına konuşan kitle var ya… Şöyle bir düşünün yıllardır kısır siyasi çekişmeler haricinde ne iş yaptılar. Muğla’ya ne kazandırdılar. Muğla merkez dahil olmak üzere yıllardır belediye kaynaklarını elinde bulunduranlar 30 sene önceki Muğla’ya 30 yıldır ne kazandırdılar. Bunları sorgulamak lazımdır. Çünkü bir 5 yıl daha kaybetmek bizim için pek hayırlı sonuçlar doğuracağa benzemiyor.

Ben Hemşerilerime Güveniyorum

Diğer yandan MHP ye oy vermeye karar vermiş, tercihini 30 Mart Yerel seçimlerinde MHP’nin adaylarından yana kullanmaya karar vermiş olan hemşerilerimin iradesini sorgularcasına, siyaset simsarlığı ve toplum mühendisliği yapmaya çalışanlara. O geceleri uykusu kaçanlar var ya onlardan bahsediyorum. İnşallah sizlerin oyları, sizlerin takdiri ile gerçekleştirilecek olan 30 Mart Yerel Seçimlerinin sonucu o siyaset simsarlarını ve kendini toplum mühendisi sananları üzecek. Ben hemşerilerime güveniyorum. Ben sizlerin takdirine güveniyorum. Sağduyunuza güveniyorum.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.