ERDEMLİ’DE KİCKBOKS ŞAMPİYONASI

Erdemli Belediyesi Kickboks Şampiyonlar gecesi düzenledi. Erdemli’de ilk defa gerçekleştirilen organizasyonda konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesinin ilklerin belediyesi olduğunu vurgularken, Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu’da konuşmasında Erdemli Belediyesinin en çok etkinlik düzenleyen belediye olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Etkinliğe binlerce vatanda katıldı.

Erdemli Belediyesi bu yıl farklı bir organizasyona imza attı. Belediyesi Sahil Bandı Devlet Bahçeli Meydanında gerçekleştirilen ve Erdemli’de ilk defa düzenlenen Erdemli Belediyesi 1. Kickboks Şampiyonlar gecesine vatandaşların ilgisi büyük oldu. 8 müsabaka ve 2 gösteri maçından oluşan etkinlikte Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu başta olmak üzere geceye destek olanlara plaket ve kemer armağan etti. Gecenin organizatörü Ali Alkayış da bu turnuvanın Erdemli’de gerçekleştirilmesine öncülük eden Belediye Başkanı Tollu’ya da özel bir kemer takdim etti.
Kickboks şampiyonalarının ünlü sunucusu Mustafa Özben tarafından sunumu gerçekleştirilen gecede ilk olarak MHP Erdemli İlçe Başkanı söz aldı. Erdemli Belediyesinin son derece çalışkan bir belediye olduğuna vurgu yapan Özsu, “bugün aynı zamanda Toroslarda, Erdemli’nin en yüksek yerlerinden birisi olan Harfilli mahallemizde Erdemli Belediyesinin bir etkinliği daha vardı. Önce oraya katıldık, şimdi geldik sahile ve Erdemli Belediyesinin düzenlediği bu etkinliğimize yetiştik. Sayın Başkanımız Mükerrem Tollu, hizmet noktasında her konuda olduğu gibi etkinlikler konusunda son derece çalışkan bir başkanımızdır. İlçemizde insanlarımız kültürel ve sosyal etkinliklere kavuşmaya Tollu zamanında başlamışlardır. Başkan Tollu’ya ve belediye personellerimize teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

ERDEMLİ BELEDİYESİ ETKİNLİKLER ŞAMPİYONU
Özsu;’dan sonra konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’da konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Erdemli’de belediye olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, barış ve huzur tohumları ekmek istediklerini kaydeden Tollu, etkinliklerin böyle bir amacı olduğunu söyledi. Erdemli Belediyesinin iyilikten, güzellikten, Erdemli’nin hayrından yana taraf olduğunun altını çizen Tollu, bundan sonrası için de en iyi hizmetlerin Erdemli’de devam edeceğini belirtti.

ERDEMLİ BELEDİYESİ İLKLERİN BELEDİYESİ
Bu etkinliğin Erdemli’de ilk defa yapıldığına dikkat çeken Tollu, Erdemli’nin ilklerin belediyesi olduğunu vurguladı. Erdemli’de birçok hizmeti ilk defa gerçekleştirdiklerini kaydeden Tollu, birçok hizmette de Erdemli rekoru kırdıklarını kaydetti. Bundan sonrası için de hizmet alanında ne gerekiyorsa onu yapacaklarını ifade eden Tollu, “nerede bir insan varsa, isterse en uzak yerde olsun, hizmete ihtiyacı varsa hiç merak etmesin Erdemli Belediyesi hizmetleri oradadır” dedi.

BU ETKİNLİKLER GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUYOR
Başkan Tollu, konuşmasında bu tür sportif faaliyetlere görev yaptıkları dönemde her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek, “bu tür etkinlikler gençlerimizi uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklardan korumaktadır. Çocuklarımızı zararlı çevrelerden bu şekilde koruyacağımıza inanıyoruz. Bu yüzden de hangi türü olursa olsun Erdemli Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz” dedi.

Gecede8 ayrı kategoride düzenlenen maçlarda Funda Tiken, Ünal Alkayış, İsmail Uzunur, Serhan Değirmenci, Ali Takloo, Abdurrahman Özgül, Yaya Faty, Yasin Erdemli şampiyon oldu. Yabancı sporcuların da yer aldığı final gecesinde şampiyonlara madalyalarını meclis üyeleri Ahmet Arı, Duran Kara, Ali yön, Yemliha Günaydın, Alim Sevindik, Adem Gürsoy, Serdar Arslan, önceki dönem meclis üyesi Sebahattin Elal, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu takdim etti.

Sıcak havaya rağmen binlerce vatandaşın ilgiyle izlediği gecede yapılan maçlar nefes kesti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.