Alim Işık’tan Birlik Çağrısı

MHP Milletvekili ve Belediye başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık Kütahya’da seçime giren siyasi partilerin belediye başkan adayları ile il genel ve belediye meclis üyesi adaylarını Cuma Namazı ve sonrasında bir araya gelmek ve birlik beraberlik görüntüsü vermeye davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık 30 Mart yerel seçimlerine iki gün kala tüm belediye başkan adayları ile birlikte belediye meclis üyesi ve il genel meclisi üyesi adaylarını birlik ve beraberlik görüntüsü vermeye davet etti. Işık Cuma namazı ve sonrasında Ulu Camiye davet ettiği adaylarla halka verecekleri görüntünün Kütahya’nın yararına olacağını ifade ettiği çağrısında ;

“Seçimler için son dönemece girdik. İki gün sonra Kütahya’mız kendisini yönetecek ekibi belirleyecek. Bu seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Muhtar adayından Belediye başkan adayı tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kütahya’nın tarihi değeri ve sembollerinden birisi olan Ulu Camimizde Cuma günü belediye başkan adaylarımızı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylarımızı Cuma namazı çıkışında birlik ve beraberlik içerisinde bir görüntü vermeye davet ediyorum. nasip olursa bu seçim bitecek ve seçim sonrası 31 Mart itibariyle bu memleketin insanları olarak birbirimizle birlikte olacağız. Bunun için vatandaşlarımızın da o görüntüyü görmeleri inanıyorum ki halkımızı da mutlu edecektir. Nasip olursa arkadaşlarımızla birlikte Ulu Camide namazımızı eda ettikten sonra diğer arkadaşlarımızla birlikte bir çay içmeyi arzu ederim. Bu teklifimize uygun cevap verirlerse arkadaşlarımızı orada bekliyoruz. İnşallah yeni dönemde Kütahya’mız yeni bir anlayışla Kütahya hak ettiği yere gelecek ve el birliği içinde Kütahya’nın elde edemediği hizmetleri Kütahya’ya kazandırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.