AKÇAY’DA CAMİLER PIRIL PIRIL OLDU..

Akçay Belediyesi tarafından, Ramazan Ayı öncesinde, beldede bulunan camiler temizlendi. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, “Yurttaşlarımızın ibadetlerini temiz bir ortamda yerine getirebilmeleri için camilerimiz baştan sona temizlendi” dedi.

Akçay Beldesi’nde Ramazan ayı başlamadan, Akçay Belediyesi tarafından Beldede bulunan Akçay Merkez Cami, Pazaryeri Cami ve Yunus Emre Camii baştan sona temizlendi. Akçay Belediyesi’nin görevlendirdiği temizlik ekipleri tarafından camilere kapsamlı bir temizlik yapıldı. Camilerin içi ve dışı pırıl pırıl hale getirildi. Avlu ve tuvaletler de köpüklü suyla yıkandı. CHP’li Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, camilerin yurttaşların toplu olarak ibadetlerini yerine getirdikleri yerler olduğunu belirterek, yurttaşların ibadetlerini daha temiz ortamlarda yapmalarını sağlamak için belirli aralıklarla beldedeki camilerde temizlik işlerinin yapıldığını kaydetti. İnceoğlu, “Ramazan ayı öncesinde de beldemizdeki camiiler ekiplerimiz tarafından bakımdan geçirildi. Amacımız temiz olan camilerimizi daha temiz hale getirerek yurttaşlarımızın daha rahat daha hijyenik bir ortamda ibadet yapmalarını sağlamak. Ramazan ayının Akçay’lı hemşerilerimize ve tüm yurttaşlarımıza sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.