CHP’li başkan adayı Turan hayatını kaybetti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinde 2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) belediye başkan adayı olan Fikri Turan hayatını kaybetti. Turan, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun süredir akciğer kanseri ile mücadele eden Fikri Turan, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 60 yaşında hayatını kaybeden Fikri Turan, 30 Mart yerel seçimlerinden Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ormanlı beldesi belediye başkan adayı olmuştu. Sabah saatlerinde hayatını kaybeden Fikri Turan, öğle namazını müteakip Ormanlı Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 1987-1989 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanlığı yapan Fikri Turan, evli ve 3 çocuk babasıydı.