Gökçek: Aldatılmış hissediyorum

Melih Gökçek, 17 Aralık sürecinde Başbakan Erdoğan’ı yalnız bıraktığını söyledi ve özür diledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, 17 Aralık operasyonu ile ilgili “Başbakanımız bana kırılmakta haklı. O dönemde kendisini yalnız bıraktım.” dedi ve özür diledi.

Tartışmalı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi Anayasa Mahkemesi’ne taşınırken mazbatasını alan Gökçek, Sabah gazetesinden Şaban Arslan’a konuştu ve Gülen cemaati ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“BAŞBAKANIMIZI YALNIZ BIRAKTIK ÖZÜR DİLERİM”
Gökçek, açıklamasında, “Başbakanın yalnız kaldığı %100 doğru. Başbakanımız tek başına bırakıldı. Kırgınlığı olmaması mümkün değil. Ben de biraz geriden geldim Başbakanımızdan özür diliyorum. Paralel Yapı’dan olduğunu tespit ettiğimiz bize ihanet eden hiç kimseyle çalışmayacağım” ifadelerini de kullandı.

“NE İSTEDİNİZ DE YAPMADIM”
Önceki seçimlerde cemaatten destek aldığını da doğrulayan Gökçek, “Bu seçimlerden önce bana gelip “Bizim Sayın Başbakan’a gidip tekrar aday gösterilmesini istediğimiz tek aday sensin” dediler. Sonra da ne benim hırsızlığım kaldı ne başka bir şey. Ben de soruyorum. “Size ne yaptım da bana böyle yaptınız? Ne istediniz de yapmadım? Kendimden ayrı tutmazdım, kardeş olarak görürdüm?” dedi.

“KENDİMİ ALDATILMIŞ HİSSEDİYORUM”
Gökçek, bu yapıyı belediye imkanlarından yararlandırdığı konusunda ise “Kendimi aldatılmış hissediyorum. Çok kırgınım. Aldatıldığımı 17 Aralık’tan sonra çok daha iyi anladım.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.