12. ULUSLAR ARASI ALANYA JAZZ GÜNLERİ BAŞLIYOR

771779328Jazz severlerin her yıl heyecanla beklediği Alanya Jazz Günleri’nin 12.si yarın başlıyor. Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde tarihi Kızılkule yanında yapılacak Jazz Günleri 21 Eylül’e kadar devam edecek.

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen, Summer Garden, ALTSO, ALTİD, ALTAV’ın katkılarıyla TRT HD, Dream Tv ve Radyo D’nin de medya sponsoru olarak destek verdiği Alanya Uluslararası Jazz Günleri bu yıl da yine dopdolu bir program ile sanatseverlerle buluşacak.
Bu yıl Kerem Görsev Trio Feat, Ernie Watts Special Guest: Elif Çağlar Muslu, Giedre & Jazz Miniatures, Dominic Miller Band, Daumants Kalnins Jazz Quintet, Pınar Dönmez gibi Türkiye’nin ve dünyanın ünlü jazz müzisyenleri tarihi Kızılkule’nin eşsiz atmosferinde, yeni albümlerinden jazz standartlarına kadar geniş bir repertuarla dinleyicilere unutulmaz, müzikle dolu geceler yaşatacaklar. Her yıl olduğu gibi 12. yılında da dünyaca ünlü jazz sanatçılarını Alanya’da ağırlayan 12. Uluslar arası Alanya Jazz Festivali, yabancı müzisyenlerin de katılımıyla, müziğin evrenselliğini tüm dinleyicilere yaşatacak. Konserler ücretsiz ve halka açık olacak.

YÜCEL’DEN DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm halkı ve Alanya’da bulunan yabancı misafirleri adeta müzik şöleni havası içersinde gerçekleşen 12. Uluslar arası Alanya Jazz Günleri’ne davet etti.

Program:

18 EYLÜL 2014 PERŞEMBE – SAAT: 21.00
KEREM GÖRSEV TRİO FEAT. ERNİE WATTS
SPECİAL GUEST: ELİF ÇAĞLAR MUSLU

19 EYLÜL 2014 CUMA – SAAT: 21.00
GİEDRE & JAZZ MİNİATURES

20 EYLÜL 2014 CUMARTESİ – SAAT: 21.00
DOMİNİC MİLLER BAND

21 EYLÜL 2014 PAZAR – SAAT: 20.30
DAUMANTS KALNİNS JAZZ QUİNTET

21 EYLÜL 2014 PAZAR – SAAT: 22.00
PINAR DÖNMEZ

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.