Verdiğiniz hizmetler asla unutulmayacak

verdiginiz-hizmetler-asla-unutulmayacak-Kaymakam Erhan Özdemir, Alanya’nın birer mahallesi olan beldelerin belediye başkanlarına verdiği davette tüm başkanlara plaket takdim etti. Davette Alanya Belediyesi’nin eski ve yeni başkanları Sipahioğlu ve Yücel’in birliktelik pozu vermesi dikkat çekti. Bir konuşma yapan kaymakam Özdemir, “Verdiğiniz hizmetler asla unutulmayacak. Alanya unutmayacak, bizler de unutmayacağız”

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, 30 Mart yerel seçimleri ile tüzel kişilikleri sona ererek Alanya’nın birer mahallesi olan beldelerin eski belediye başkanları ve eşleri ile Harbour Restoran’da akşam yemeğinde bir araya geldi. Saat 19.00’da başlayan yemeğe Mahmutlar Belediye Başkanı haricinde tüm belde belediye başkanları katıldı. Alanya Belediyesi’nin eski belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve yeni Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in verdiği birliktelik pozu da gözlerden kaçmadı. Yenen yemeğin ardından Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir başkanlara geçmiş dönemlerdeki hizmetlerinden dolayı birer teşekkür plaketi takdim etti. Davete icabet edip gelen başkanlara teşekkürlerini sunan Özdemir, daha sonra yaptığı konuşmada “Alanya Kaymakamlığı olarak bu akşam bizim için bir hatıra olsun istedik. Bir araya gelelim, bir birimizin hatırını kollayalım” dedi.

‘HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN’
Özdemir, şöyle devam etti: “Bundan sonraki süreçte de kimse kaybolup gitmeyecek. Hepimiz buradayız, yüz yüze bakacağız. Alanya Kaymakamı olarak sizler benim gönlümde belediye başkanı olarak devam ediyor olacaksınız. Ben sizlere hep bu gözle bakacağım ve hep bu şekilde hürmet etmeye devam edeceğim. Verdiğiniz hizmetler asla unutulmayacak. Alanya unutmayacak, bizler de unutmayacağız. Ben bundan sonraki gerek iş hayatınızda gerek siyaset hayatınızda, gerek özel hayatınızda başarılar diliyorum. Aileniz ile ve çoluk çocuğunuz ile beraber sağlık, mutluluklar diliyorum. Ben de hakkınız varsa helal olsun. Sizler de lütfen haklarınızı helal ediniz. Birbirinize de haklarınızı helal ediniz. Siyasette zaman zaman kırgınlıklar olur. Ama siyaset böyle bir platformdur. Burada kavga edersiniz, 5 dakika sonra öbür tarafta omuz omuza yola devam edilir. Her şey gönlünüzce olsun.”

‘YENİ SEÇİLMİŞ GİBİ OLDUK’
Kaymakam Özdemir’in ardından belediye başkanları adına Okurcular’da dört dönem belediye başkanlığı yapan Yusuf Öztürk konuştu. Mülki amir olarak Kaymakam Özdemir’in nazik daveti karşısında çok memnun kaldıklarını vurgulayan Öztürk, “Kaymakam Bey, bizleri buraya topladı, biz bir anda yeni seçilmiş gibi olduk. Kendisine arkadaşlarım adına çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da zaman belki bir araya geliriz. Sağ olun, var olun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.