Devlet Bahçeli’den Adana’ya teşekkür!

16 nisan ankaraMHP Genel Başkanı Bahçeli; MHP İl Başkanı İzgioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ve ilçe belediye başkanları ile teşkilat başkanlarını kabul etti. Bahçeli, başkanları tebrik ederken “Şimdi hizmet vakti” mesajı verdi.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Adana’da tarihi bir başarıya imza atarak yüzünü güldüren teşkilat başkanlarını ve belediye başkanlarını makamında kabul ederek bir süre görüştü.

GENEL MERKEZDE ZİYARET
MHP Lideri Bahçeli; MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Sarıçam İlçe Başkanı Bilal Uludağ, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ı MHP Genel Merkezi’nde kabul ederek bir süre görüştü.

Ziyarette MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, Adana Milletvekilleri Ali Halaman, Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Ali Arslan, MHP ilçe başkanları Yusuf Kanlı, Hüseyin Tumlukolcu, İlhan Pehlivan, Mehmet Koca da hazır bulundu.

BAHÇELİ’DEN BAŞKANLARA MESAJ
Devlet Bahçeli, Adana heyetine ve Adanalılara yerel seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı teşekkür etti. Bahçeli, MHP’nin Çukurova’da büyük bir zafere imza attığını belirterek, “Adana’da milletin iradesi tecelli etmiştir. Bundan sonra Adanalı hemşerilerime hizmet vaktidir. Hizmet için var gücünüzle çalışmak durumundasınız. Adanalı hemşerilerime de buradan partimize ve Adaylarımıza güvendikleri için sonsuz teşekkürler ediyorum. Hiç birinizin işi kolay olmayacaktır. Adana hizmet bekliyor; Adana’ya yapılacak olan hizmetlerin takipçisi olacağız. Hareketimize, arkadaşlarımıza yüksek moral verdiniz. Adana’da çok önemli bir başarıya imza attınız. Hepiniz bölgenizde belediyecilikte örnek bir duruşu sergilediniz. Bundan sonra da aynı başarıyı sergileyeceğinize inancım tamdır. Başta Adana Büyükşehir olmak üzere Adana’da ipi göğüsleyen adaylarımızın hepsini tebrik ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.