Elazığ Belediyesi İlk İcraat Olarak Esnaf Borcunu Ödedi

Elazığ’da belediyeden alacağı olan 300 esnafın parası, Başkan Yanılmaz’ın talimatıyla ödendi. Öte yandan şehirde bulunan bilboardların belediye tarafından işletileceği açıklandı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, göreve gelir gelmez çalışmalara başladı. Yanılmaz, belediye içerisinde gerekli görüşmelerini yapmasının ardından ilk iş olarak 300 esnafın alacağının ödenmesi için Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne talimat verdi. Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından ise 300 esnafın parası ödendi. Mali Hizmetler Müdürü Namık Öcalan, Başkan Yanılmaz’ın talimatları doğrultusunda belediyeden alacağı olan 300 civarında esnafa ödeme yapıldığını söyledi.

Yeni bir süreci başlattıklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, “Bin bir zorlukla mücadele eden küçük esnafın bir nebze olsun rahat bir nefes alması adına belediyeden geçmişe yönelik alacaklarının ödenmesini sağladık. Bundan sonraki süreçte de esnafın alacaklarının düzenli bir şekilde ödenmesine azami dikkat edeceğiz” dedi.

Öte yandan daha önce özel bir firma tarafından işletilen bilboardların artık belediye tarafından işletileceği duyuruldu. Bundan böyle şehir genelinde yer alan billboard ve reklam ünitelerini Elazığ Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün işleteceğini ifade eden Başkan Yanılmaz, ”160 adet ışıklı billboard, 50 otobüs durağı, 50 adet sabit raketlerimize reklam vermek isteyen firmaların belediyemizin ilgili birimlerine başvurmaları yeterli olacaktır” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.