Bahçeli’ye Polatlı’nın anahtarını verecek

polatli-1Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, yarın ilçeyi ziyaret etmesi beklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Polatlı’nın anahtarını vereceklerini söyledi.

ANKARA (AA) – Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, yarın Bahçeli’ye Polatlı’nın anahtarını verecek.

Yıldızkaya, yaptığı açıklamada, Bahçeli’nin yarın kendisine tebrik ziyaretinde bulunacağını belirterek, Polatlı’nın anahtarlarını kendisine teslim etme sözünü gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Yıldızkaya, “Biz seçim öncesinde de kendisine şehrin anahtarlarını teslim edeceğimize 2 defa söz vermiştim. Bu sözü tutmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Sayın Genel Başkanımızı en güzel şekilde ağırlayacağız. Polatlı hakkında kendisine brifing vereceğiz. Ve inşallah bundan sonrada kendisine Polatlı’yla ilgili her konuda Sayın Genel Başkanımızın yüksek katkı ve desteğini alacağız” diye konuştu.