Vakkas Altınbaş Başkan Türe’yi Ziyaret Etti

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi Başkanlık Makamında ziyaret etti.
18 Temmuz 2014 Cuma günü saat 19:00’da Anamur’dan Yavruvatan Kıbrıs’ın Girne şehrine birliktelik ve barış için yüzecek olan işadamı Vakkas Altınbaş 17.07.2014 Perşembe günü saat 14:00’te Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi makamında ziyaret ederken gösterdiği ilgi alaka ve destek dolayısıyla teşekkür etti.

İşadamı Altınbaş’ın antrenörü dünya rekortmeni Mert Karabetça Anamur’dan Girne’ye yaklaşık 40 saat sürecek olan yüzme maratonu ile ilgili Başkan Türe’ye bilgi verdi.

Başkan Mehmet Türe Anamur Belediyesi olarak bu etkinliğin duyurulması ve organizesi konusunda üzerlerine düşen her tür görevi yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek işadamı Vakkas Altınbaş’a başarı ve şans diledi.