İMAMOĞLU HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ BAĞRINA BASTI

imamogluBÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NCE İMAMOĞLU’NDA DÜZENLENEN TEŞEKKÜR KONSERİNİ BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ… BAŞKAN HÜSEYİN SÖZLÜ, İMAMOĞLU HALKININ BÜYÜK İLGİSİ İLE KARŞILAŞTI… “BU SEÇİMDE SİZLER SADECE BELEDİYE BAŞKANI SEÇMEDENİZ, AYNI ZAMANDA ÜLKEYİ BÖLME HESAPLARI OLANLARA DA ‘DUR’ DEDİNİZ”…

Adana Büyükşehir Belediyesi İmamoğlu İlçesinde teşekkür konseri gerçekleştirdi.

Binlerce kişinin izlediği konserde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kendisine büyük sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara “Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Arkadaşlarımla birlikte sizlere en iyi hizmeti verme gayretinde olacağız. Sizler bu seçimde sadece belediye başkanı seçmediniz, aynı zamanda Türkiye’yi bölme hesapları yapanlara da ‘dur’ dediniz” şeklinde konuştu.

Adanalıların kendisine büyük bir sorumluluk verdiğini belirten Hüseyin Sözlü, “Üslendiğimiz görevi hafife almıyoruz. İmamoğlu’nun her tarafından ve tüm köylerinde toplantılar yaptık. Sizlerin büyük desteğini aldık. Sizlerin desteği sonucu Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beni aday gösterdi, sonra da sizlerin desteği ile başkan seçildim. Beni İmamoğlu halkı seçti. İmamoğlulular bu seçimde kimi istiyorsa o seçildi. Zafer sarhoşu değiliz. Adana’ya hizmet için var gücümüzle çalışacağız. Müslüman Türk milletini refah içinde yaşatmak boynumuzun borcudur. Köyler de dahil her yer Avrupa standartlarında olacak” dedi.

Başkan Hüseyin Sözlü, Adanalıların seçimde belediye başkanlığından öte bir tercihte bulunduğunu vurguladı.

Türkiye’nin bölünme noktasında bir uçuruma gittiğini kaydeden Hüseyin Sözlü, “Milletimiz bunu gördü ve seçimde tercihini buna göre yaptı. Milletimiz 30 Martta bölücülük yapanlara ‘dur’ dedi. Vatanın parçalanmasına ‘dur’ dedi. İnşallah bizler tertemiz kadrolarda sizlerin emrinde olacağız. İmamoğlu Belediye Başkanımız Gazi Adamhasan kardeşim de Büyükşehir Belediye Başkanının buradaki vekilidir. Yalnız değildir. İmamoğlu için ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Tarımsal kalkınmada çiftçinin yanında olacaklarını da belirten Hüseyin Sözlü, İmamoğlu’na belediye otobüsü seferlerinin yakında başlayacağı müjdesini verdi.

İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan da, seçimde İmamoğlu’nun tekrar bir yumruk olduğunu söyledi, Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Gazi Adamhasan konuşmasında “İmamoğlu bir sevdadır” ifadesini kullandı.

Konserde sanatçılar Hidayet Özkan, Kadir Somer ve Atilla Yılmaz çeşitli türkü ve şarkılarla vatandaşları coşturdu.

Konser programına Hüseyin Sözlü ve Gazi Adamhasan’ın yanısıra Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Gökçe, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Mehmet Ali Aslan da katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.