21. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı Manisalılara Kapılarını Açtı

mesir_acilis_15_800474. Uluslar Arası Mesir Festivali kapsamında düzenlenen, Manisa 21. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı Manisalılara kapılarını açtı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezindeki fuarın açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Her yıl Mesir Festivali kapsamında düzenlenen, Manisa 21. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı düzenlenen törenle Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde açıldı. Açılış törenine Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa’yı Mesir Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Anadolu’nun çeşitli illerinden gelen firmalarında yer aldığı fuar, protokol üyeleri tarafından kesilen kurdelenin ardından Manisalılara kapılarını açtı. Kesilen kurdelenin ardından Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyeleri mobilyadan, gıdaya, beyaz eşyaya kadar birçok firmanın yer aldığı fuarda, stantları tek tek gezerek ürünleri inceledi.

Manisa için tüm kurumlar iş birliği içerisinde çalışıyor

Şehzadeler Şehri Manisa’nın daha iyi tanıtılması için bütün kurumların iş birliği içerisinde çalıştığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Öncelikle, Manisa 21. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Fuarın düzenlenmesine katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Manisa’nın kültürüyle sanayisiyle, tarımıyla bir bütün olarak daha iyi tanıtılması amacıyla Manisa Valiliği, Manisa’yı Mesir Tanıtma ve Turizm Derneği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Manisa’nın tanıtılması noktasında bizler de elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.