SÖZLÜ, “ADANA’YI, TÜRKİYE’NİN BELEDİYECİLİK AÇISINDAN EN GÜZEL ÖRNEĞİ YAPACAĞIZ”

1CAMİAMIZ MAHÇUP OLMAYACAK”

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, MHP SEYHAN İLCE TEŞKİLATINI MAKAMINDA KABUL ETTİ. TEŞKİLATA TEŞEKKÜR EDEN HÜSEYİN SÖZLÜ, “ADANA’YI, TÜRKİYE’NİN BELEDİYECİLİK AÇISINDAN EN GÜZEL ÖRNEĞİ YAPACAĞIZ” DEDİ…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Adana’da önemli bir başarı yakalandığını söyleyen Başkan Hüseyin Sözlü, “Bu başarı camiamızındır. İnşallah burada iyi, yararlı hizmetler yapmak istiyoruz. Önümüzdeki dönemde inşallah başarısını çalışmasıyla, performansıyla hissettiren, Adana’mızın rengini, kokusunu, huzurunu etkileyecek, çok daha iyiye götürecek bir belediyeciliği ortaya koyacağız. Sizler de mahcup olmayacaksınız. Yarış bitmiyor. Yakında ülkemizi ve partimizi yakından ilgilendiren Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Cumhuriyet değerlerimiz, ülkemizin birliği, üniter yapımız, coğrafyamızın bütünlüğü noktalarında önem arz edecek bir seçim olacak. Onun için var gücümüzle çalışmalıyız. Halka hizmet yolunda Adanalılar da, teşkilatlarımız da, kendi tabanımız da emin olsunlar ki; samimi bir bakış açısıyla başarıya hedeflenmiş bir idare anlayışıyla Adana’yı, Türkiye’nin belediyecilik açısından en güzel örneği yapacağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı da, Ceyhan’da 3 dönem çok başarılı belediyecilik hizmeti veren Hüseyin Sözlü’nün, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarılı olacağından emin olduğunu belirtti. MHP’nin en önemli mihenk taşının Adana’da yapılacak belediyecilik olacağını düşündüğünü kaydeden Kanlı, “MHP ve Milliyetçi Hareket düşünülüyorsa, kimse kendi çıkarı için değil, camianın daha başarılı olması için çalışmalı” diye konuştu.

Yusuf Kanlı, Başkan Hüseyin Sözlü’ye, içinde fetih duası yazılı, şehzadelerin giydiği tılsımlı gömleklerin motiflerinin bulunduğu, hat sanatından örneklerin yer aldığı “Şifalı vazo” hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.