ŞEHİRLERİN HAYATI, DEĞİL 5 YILA, İNSAN ÖMRÜNE SIĞMAZ

3HÜSEYİN SÖZLÜ, ADANA’YI GELECEK YÜZYILA, BİNYILA HAZIR HALE GETİRME SORUMLULUKLARI BULUNDUĞUNU SÖYLEDİ

KAMU SEN ADANA İL TEMSİLCİSİ KAMİL KÖSE, ŞUBE BAŞKANLARI, SENDİKA YÖNETİCİLERİ VE ÜYELERİNDEN OLUŞAN KALABALIK BİR GRUP, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ…

HÜSEYİN SÖZLÜ, KAMU SEN’İN ÖZEL BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE ADANA’YI HEP BİRLİKTE GELECEK YÜZYILA, BİNYILA HAZIR HALE GETİRECEKLERİNİ MESAJINI VERDİ…

Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse, şube başkanları ve sendika üyelerinden oluşan kalabalık bir grup, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Hüseyin Sözlü, Türk Kamu Sen’in sosyal, ekonomik, kültürel anlamda üyesinin hakkını iyileştirmekten öte, 1. sıraya milletinin birliğini, devletinin bütünlüğünü, vatan coğrafyasının bölünmezliğini, Cumhuriyetin kazanımlarını, Mustafa Kemal Atatürk ve onun arkadaşlarının bıraktıkları mirası olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yaşamasını koyan, önceliği bunlar olan, ondan sonra da çalışma hayatıyla ilgili sorunlara eğilen özel bir sendika olduğunu söyledi.

Başkan Hüseyin Sözlü şöyle devam etti:

“Memuriyet dönemimde Kamu Sen’li olmak ayrıcalıktı. Siyasetçiyken de işbirliği yapmaktan şeref, mutluluk duydum. Siyasi hayatımda Kamu Sen’lilerin hep desteğini gördüm. 3 dönem Ceyhan’da belediye başkanlığı yaparken, Kamu Sen’liler sendika olmanın ötesinde milletimizin okur yazar, mürekkep yalamış, aydın kesimini temsil eden bir kitleyi oluşturmuşlardır ve ayrı bir sorumluluğu yerine getirmişlerdir. Son seçimde bize oy verenler, belediye başkanı seçmenin ötesinde ülkemizin temel yapı taşlarıyla ilgili bir mesaj vermiş, ülkemizin sıkıntılı günlerinde MHP’ye özel bir görev yüklemiş, hainlerin karşısında kale duvarı gibi duracak güçte bir MHP çıkarmıştır.”

“ADANA’YI GELECEK YÜZYILA, BİNYILA HAZIRLAMAK BİZİM BOYNUMUZUN BORCU”

Adana’da başarılı olmak için var gücüyle çalışacağını ifade eden Hüseyin Sözlü, “Elbette ben bir yerel yönetici olarak görevimi en başarılı şekilde, geride bıraktığım 3 dönemlik Ceyhan Belediye Başkanlığının tecrübesiyle burada da en iyi şekilde yapmam gerektiğinin farkındayım. Adana Büyükşehir Belediyesini verimli bir belediye haline getireceğim. Adana, çağdaş belediyecilikte Türkiye’nin en iyi uygulamalarını ortaya koyacak bir şehir olarak dikkat çekecek. Şehir planlamacılığının ruhuna ihanet etmeyecektir. Adana inşallah gelecek yüzyıla taşınacak uygulamalarını hayata geçirerek yoluna devam edecektir. Şehrin hayatının bir belediye başkanının görev süresinden daha uzun olduğunun mesajını da vererek yolumuza devam edeceğiz. 5 yıllık görev süremize, Adana’nın geleceğini hapsetmeyeceğiz. 5 yıllık bir dönemi bırakalım, bir insanın ömrüne sığmayacak kadar uzun soluklu bir kavram, şehir. Şehirler aynı zamanda bir milletin kültür çıtası seviyesinin göstergesidir. İnşallah bu milletin kültür çıtasının yüksek olduğunu, Adana’da yapacağımız hizmetlerle ortaya koyacağız. Şehri gelecek yüzyıllara, gelecek binyıla hazır hale getirmek bizim boynumuzun borcu” dedi.
Kamu Sen’in her zaman büyük desteğini gördüğünü kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, “Başarımızda önemli pay sahibisiniz. Sizleri, milletimizi mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

ADAM GİBİ ADAM HÜSEYİN SÖZLÜ

Kamu Sen İl Temsilcisi Kamil Köse de, Hüseyin Sözlü’nün ve MHP’nin başarısından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti ve şunları söyledi:

“Bu yola çıkıldığında Hüseyin Sözlü Bey’e ‘Büyükşehir Belediye Başkanım’ diye hitap etmiştik. Adana hizmete susamıştı. Her türlü engellemelere karşın Allah’a çok şükür bugün burada halkın istediği olmuştur. Allah yar ve yardımcısı olsun. İçinde bulunduğumuz bu büyük köy, şehir olma yolunda, mutlu insanların yaşadığı bir şehir olacaktır. Kamu çalışanları ve Kamu Sen olarak üzerimize düşeni yapmaya dün de hazırdık, bugün de hazırız. Adam gibi adamlığıyla, dik duruşu ve belediyecilikteki başarısıyla Hüseyin Sözlü’nün Adana’yı çok farklı bir noktaya getireceğinden eminiz. Yolu bahtı açık olsun.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.