BAŞKAN GÖKÇEK, AVRUPA ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI

gures_heyet_ERA_0552BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, AVRUPA GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA ALTIN MADALYA KAZANAN TAHA AKGÜL’Ü MAKAMINDA KABUL ETTİ

BAŞKAN GÖKÇEK: “ÇAMLIDERE’Yİ KIRKPINAR’A RAKİP YAPACAĞIZ”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2014 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’ye altın madalya kazandıran ASKİ Spor’lu Taha Akgül’ü makamında ağırladı.

Şampiyon güreşçiyi kutlayan Başkan Gökçek, Çamlıdere’deki yağlı güreşlere destek vereceklerini müjdeledi.

Başkan Gökçek, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda erkekler serbest dalda 125 kiloda altın madalya kazanan Taha Akgül, Milli Takım ve ASKİ Spor Antrenörü Abdullah Çakmar, Güreş Federasyonu ve ASKİ Spor’un bazı yöneticileri ile bir araya geldi.

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Gökçek, “Şampiyonayı seyrettik, gurur duyduk. Bu sadece ASKİ Spor’un değil Türkiye’nin başarısı. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

ASKİ Spor yöneticilerden madalya sayısını artırmalarını isteyen Başkan Gökçek, “Başarılı sporcuları keşfedelim, transfer edelim. Gençlere destek olalım. Gerekirse ilkokul öğrencilerine bir duyuru yapalım, güreşe meraklı çocukları kampa alalım. Başarılı olanları alt yapıdan yetiştirelim. Eryaman tesislerini bitirince de çok daha güzel imkanlar oluşacak. Bu imkanları iyi değerlendirelim” diye konuştu.

– “ÇAMLIDERE’Yİ KIRKPINAR’A RAKİP YAPACAĞIZ”

Başkan Gökçek, Çamlıdere’nin Büyükşehir Belediyesi mücavir alan sınırları içerisine katılması üzerine ilçede yapılan yağlı güreşlere de destek olacaklarının müjdesini verdi. Yağlı güreş meydanında yeni bir düzenleme yapılacağını açıklayan Başkan Gökçek, şöyle konuştu:

“Çamlıdere’yi inşallah Kırkpınar’a rakip yapacağız. Güreş alanındaki çimleri tamamen yenileyeceğiz. Seyirciler için tribünler projelendireceğiz. Çevre düzenlemesi yapacağız. Yarışmaya büyük ödüller de koymak istiyoruz. Miniklerden büyüklere kadar çeşit çeşit ödül dağıtalım diyoruz. Miniklere bisiklet, tablet bilgisayar olabilir, en büyük hediye araba olabilir. Bu seneye yetiştirmeye çalışacağız.”

-FORMA HEDİYE ETTİLER

Kampta olduğu için ziyarete katılamayan bir diğer Avrupa Şampiyonu Rıza Kayaalp’in de selamını getirdiklerini söyleyen heyet üyeleri, verdiği destekten dolayı Başkan Gökçek’e teşekkürlerini ilettiler.

Kayaalp’in 4. kez üst üste Avrupa Şampiyonluğunu kazandığını dile getiren Milli Takım Antrenörü Abdullah Çakmar, alt yapı çalışmaları ve yeni transfer konusunda Başkan Gökçek’e söz verdi.

Sohbetin ardından Taha Akgül ve Abdullah Çakmar, Başkan Gökçek’e birer forma hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.