BAŞKAN KOCAMAZ, “O’NUN YÜRÜDÜĞÜ YOLDA YÜRÜMEK ŞEREFTİR”

mersin-1Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinliği, büyük bir coşku içinde geçti.

Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Başkan Kocamaz, Kongre Merkezi’nde vatandaşların sıcak ve yoğun ilgisi ile karşılaştı ve aynı şekilde karşılık verdi.

Program öncesi sahneye gelerek bir konuşma yapan Başkan Kocamaz, “Kainatın, O’nun şerefine yaratıldığını düşünürsek, peygamberimizin ne kadar yüce bir varlık olduğunu çok daha iyi anlarız. Arabistan’da sapkınlığın zirveye çıktığı ve kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğü cahiliye devrinde, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizi bu kutlu doğum haftasında ne kadar ansak ve O’na ne kadar teşekkür etsek azdır. O’nu iyi anlamak ve O’nun yürüdüğü o kutlu yolda yürümek, tüm inananlar için büyük bir şereftir. O’nun dünyayı şereflendirdiği bu kutlu doğum haftasını sizlerle paylaşmak da, bizim için çok büyük bir gurur vesilesidir.” dedi.

‘Hz. Peygamberi Anma ve Peygamberler Haftası’ münasebetiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte daha sonra, İsmail Coşar ve Tasavvuf Musiki Grubu, yaklaşık 2 saat süren program boyunca, tasavvuf müziğinin en güzel örnekleri eşliğinde ilahiler okudular.

Başkan Kocamaz program sonunda sahneye tekrar gelerek sanatçıları kutladı ve “Seslendirdiğiniz ilahiler ile hem kulaklarımızın hem de gönüllerimizin pasını sildiniz. Her dönemde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da aynı coşkuyu Mersin’de yaşayacağız.” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği Kutlu Doğum Haftası etkinliği, hep birlikte okunan dua ile sona erdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.