KOLTUKLARI DEĞİL GÖNÜLLERİ FETHEDECEĞİZ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, “TEŞEKKÜRLER SAİMBEYLİ” KONSERİNDE OY VEREN VERMEYEN HERKESE HİZMET SÖZÜ VERDİ…

SAİMBEYLİ KÖYLERİNİN İÇME SUYU SORUNUNU ÇÖZECEKLERİNİ BELİRTEN HÜSEYİN SÖZLÜ, TARIMSAL ALTYAPIYI GÜÇLENDİRECEK ÇALIŞMALAR YAPACAKLARINI DA SÖYLEDİ…

KONSERDE ÜNLÜ SANATÇI MUSTAFA YILDIZDOĞAN, ŞARKILARIYLA SAİMBEYLİLERİ COŞTURDU…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, koltukları değil, gönülleri fethetmeye talip olduklarını söyledi.

Saimbeyli’de düzenlenen “Teşekkürler Saimbeyli” konserinde konuşan Hüseyin Sözlü, 30 Mart seçimlerinde büyük bir başarı elde edildiğini söyleyerek, “Ancak zafer sarhoşu değiliz. Ayaklarımız yere basıyor. 30 Mart sonrası size karşı sorumluluğumuz daha da artmıştır. Memlekemizin insanları bir memleket çocuğunu seçmiştir. Ancak bize oy veren vermeyen herkese hak ve adalet içinde hizmet vereceğiz. Bu bizim boynumuzun borcu” dedi.

Hüseyin Sözlü, kalkınmış bir Türkiye için öncelikle kalkınmış bir Adana ortaya koymak zorunda olduklarını belirterek, “İnşallah bizim dönemimizde Saimbeyli’nin köyleri Avrupa standartlarına ulaşacak. Köylerimizin içme suyu sorununu çözeceğiz. Tarımsal altyapı eksikliklerini de gidermek istiyoruz. Tarımsal anlamda kalkınmanın gereği neyse onu yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

Üreten, zenginleşen, başı dik, sırtı pek Saimbeyli için vatandaşların emrinde olduklarını kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti:

“Sadece Saimbeyli’nin değil, Tufanbeyli’nin de emrindeyiz. Biz hizmette hak hukuk neyse yerine getireceğiz. Hizmeti sizlere adalet içinde sunacağız. Seçimde biz koltukları değil gönülleri fethetmeye talip olduğumuzu söylemiştik. Hizmet ederek gönülleri fethedeceğiz. Koltukta oturan bir belediye başkanı olmayacağız.”

Hüseyin Sözlü, Saimbeyli kirazını geliştireceklerini ve her türlü desteği vereceklerini söyleyerek, “Saimbeyli kirazını dünyanın her yanına ulaştırıcağız” ifadesini kullandı.

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe de yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye kendisine verdiği destek için teşekkür etti.

Tüm seçim sürecinde önce Allah’tan mahcup etmemesini dilediğini hatırlatan Gökçe, “Önce Allah’ın izniyle sonra Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün desteğiyle size mahcup olmayacağız. Hüseyin Sözlü başkanımız 15 yıl belediye başkanlığı yapıp hakkında tek dosya olmayan güzel bir insandır. Allah nasip ederse Hüseyin Sözlü ile birlikte sizlere verdiğimiz vaadlerin hepsini tek tek yerine getireceğiz. Bana oy veren vermeyen tüm Saimbeylilerin hizmetindeyiz” dedi.

“Teşekkürler Saimbeyli” konserinde Kadir Somer ile ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Sanatçılar söyledikleri şarkı ve türkülerle Saimbeylileri coşturdu.

Konseri Saimbeyli Kaymakamı Muharrem Eligül, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel de izledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.