Engelliler Haftası’nda Yağmur Altında Yürüdüler

MANİSA’da Engelliler Haftası etkinlikleri, düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan etkinlikler, sağanak yağmur altında sevgi yürüyüşü ile devam etti. Etkinliklere Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Engelliler Haftası kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Palaz, kurum müdürleri ve engelli dernekleri katıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Cumhuriyet Meydanı’ndaki program son buldu. Ardından Cumhuriyet Meydanı’ndan Kültür Merkezi’ne kadar ‘Sevgi Yürüyüşü’ adı altında yürüyüş gerçekleştirildi. Kültür Merkezi’nde resim ve karikatür sergilerinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından protokol üyeleri, sergilenen resim ve karikatürleri ilgi ile inceledi.