Yücel ve MHP’den Ankara çıkarması

alanya-mBaşkan Yücel, bir temaslar için gittiği Ankara’da önce MHP Grup Toplantısı’na katılarak Bahçeli’yi dinledi. Daha sonra ALTSO Ankara İrtibat Ofisi’ni ziyaret ederek ALTSO Başkanı Şahin ile görüştü.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İl Başkanı Osman Çetin, İlçe Başkanı Cafer Uyar, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar ve çok sayıda partili dün Ankara’ya çıkarma yaptı.

Yücel, önce partililer ile birlikte MHP Grup Toplantısı’na katılarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin konuşmasını dinledi.

Daha sonra partililer, merhum MHP Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’in mezarını ziyaret ederek dua ettiler.

Bir dizi temaslarda bulunan Başkan Yücel, ALTSO Ankara İrtibat Ofisi’ni de ziyaret etti. Yücel’i burada ALTSO Başkanı Mehmet Şahin karşıladı. Ziyarette Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Doğu Afrika Sorumlusu Ömer Kocaman, Gazipaşalı İller Bankası Teftiş Kurulu Üyesi Üstün Yılmaz, Ankaralı İşadamı Uğur Eroğlu ve Alanya’dan İş adamı Ahmet Çavuşoğlu da yer aldı.

Ofisin Alanya iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Yücel, bu projenin orta ve uzun vadede ilçeye çok önemli katkılar yapacağına inandığını söyledi. Şahin de, Yücel’in kendisini ALTSO Ankara İrtibat Ofisi’nde ziyaret etmesi nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şahin, ofislerinin Alanya’nın hizmetinde olduğuna işaret ederek, Ankara’da bürokratik işlemler başta olmak üzere birçok konuda tüm yöre halkının hizmetinde olduklarını dile getirdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.