BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TATİL BÜYÜKŞEHİR’DEN

-SOSYAL PROJELERDE DÜNYA LİDERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERE “YAZ KAMPI” UYGULAMASINI BU YIL DA SÜRDÜRÜYOR

-OKULLARINDA BAŞARILI OLUP TAKDİR VE TEŞEKKÜR ALAN ÖĞRENCİLERE, AKÇAY EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ’NDE BİRER HAFTALIK SÜRE İLE ÜCRETSİZ TATİL YAPMA İMKANI SUNULUYOR.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da başarılı öğrencilere muhteşem bir tatil hediyesi veriyor. Akçay yaz kampı olarak bilinen Altınoluk Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, başarılı öğrencilere muhteşem bir tatil keyfi yaşatmak için misafirlerini bekliyor.

Sosyal projelerde dünya lideri Büyükşehir Belediyesi, başarılı öğrencilere “yaz kampı” uygulamasını bu yıl da sürdürüyor.
“Başarı sizden tatil bizden” sloganı ile okullarında başarılı olup takdir ve teşekkür alan öğrencilere, Akçay Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde birer haftalık süre ile ücretsiz tatil yapma imkanı sunuluyor. Kampa, ilköğretim 5, 6, 7 ve 8. sınıfı bitiren öğrenciler katılabiliyor.

-5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA
Beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren Altınoluk’taki Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, bu yıl yeni konuklarını ağırlayacak. Okullarında başarılı olan öğrenciler ile Yaşlılar Hizmet Merkezi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi üyeleri 14 Haziran’dan itibaren yaz kampında tatil yapmaya başlayacak.

Akçay Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde birer hafta gruplar halinde kalacak olan öğrenciler, ücretsiz tatil yapacak.

Kamp süresi içinde Çanakkale – Gelibolu`daki şehitliklere, Akçay, Edremit, Ayvalık ve Asos`a (Behramkale) ziyaretler düzenlenecek.
Her akşam çeşitli etkinliklerin de yer alacağı kampta gündüzleri gezi, yüzme ve eğlenceli spor aktiviteleri yapılırken, akşamları da ateş başında eğlenceler, amfi tiyatroda animasyon gösterileri tatile renk katacak.

Kampta ilk olarak bir hafta süreyle daha önce bu hizmetten faydalanmamış Yaşlılar Hizmet Merkezi üyeleri ağırlanacak. Daha sonra engelli öğrenciler ile erkek ve kız öğrenciler gruplar halinde tüm yaz boyunca deniz ve yeşilin tadını çıkaracak.

-BAŞVURU BELEDİYE BİNASINA
Altınoluk Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’ndeki (Akçay Yaz Kampı) bu imkandan yararlanmak isteyen öğrenciler, 2. döneme ait karne, takdir veya teşekkür belgesinin aslı ile fotokopileri, velinin ve öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı ile birlikte), fakirlik ilmühaberi ve 1 adet fotoğraf ile Büyükşehir Belediye Binası Halkla İlişkiler Bölümündeki Sosyal Hizmetler Bankosuna başvuru yapabilecekler.

Ayrıntılı bilgi ise 507 18 58 – 507 15 37 numaralı telefonlardan alınabilir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.