Kerkük Yeni Tisin Belediyesi’nden Başkan KOCAMAZ’a Teşekkür

mer2Kerkük Yeni Tisin Belediye Başkanı Nejdet Akkoyunlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kerim Tufan’ı ziyaret ederek, Kerkük’te yaşanan insanlık dramıyla ilgili bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Kerim Tufan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın bu koyuna duyarlı olduğunu ve Kerkük’teki Türkmenler için yardım kampanyası başlattıklarını, açacakları hesapta biriken parayı buradaki soydaşlarımızın ihtiyaçları için kullanılacağını belirtti. Başkanvekili Tufan konuşmasında, “Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu basın toplantısında Mersin’deki tüm kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşları, işadamları, dernek, odalar ve vatandaşları, Kerkük’teki kardeşlerimiz için açılacak hesaba yardım yapmaya çağırdı. Başkanımızın da belirttiği gibi, zor şartlar altında ve büyük zulüm görerek yerlerinden ve yurtlarından koparılmaya çalışılan Türkmen kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Her zaman yanınızdayız ” diye konuştu.

Daha sonra konuşan Kerkük Yeni Tisin Belediye Başkanı Nejdet Akkoyunlu ise, “Bu anlamlı bağış kampanyası için Sayın Kocamaz’a teşekkür ediyoruz. Her zaman maddi ve manevi anlamda yanımızda olduğunuzu bilmek bize güç veriyor. Bu kampanyaya destek veren herkese şahsım adıma teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkanvekili Tufan, Başkan Akkoyunlu’ya plaket takdim etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.