BAŞKAN YÜCEL’DEN, ÖZEL SPORCUYA ÖZEL İLGİ

21-26 Mayıs tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenen “ Down Sendromlular Dünya Atletizm Şampiyonası”nda, 800 metrede Dünya Şampiyonu olan Dilara Çevik, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’le sevincini paylaştı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Beldiyesi Spor Müdürü Saim Kanlı, antrenör Gökhan Karakoç ve babası Şevki Çevik’le Belediye Başkanı Yücel’i ziyaret eden Dünya Şampiyonu Dilara Çevik, Türk Milli Takımı’nın kazandığı toplam 12 madalyanın 6’sını aldı.

Alanya Deniz Yıldızı Özel Sporcular Kulübü sporcusu olan ve Portekiz’deki yarışlarda Türk Milli Takımı adına yarışan Dilara Çevik, atletizm dışında 100 metre dünya ikinciliği, 200 metre dünya ikinciliği, gülle atma dünya ikinciliği, triathlon dünya ikinciliğine de imza atarak 1 altın 5 gümüş madalya ile ilçemize döndü.

Dilara Çevik’le yakından ilgilenen Belediye Başkanı Yücel, Çevik’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Yücel, başarılı sporcu Çevik’e altın hediye ederek, “Sporcumuzun en büyük destekçileri olan Dilara’nın babası Şevki Çevik’i ve hocası Gökhan Karakoç’u kutluyorum” dedi.

12 ülkenin katıldığı Portekiz’de yarışlarda, takım halinde yapılan mücadelelerde ise, Türk Milli Takımı 3. oldu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.