BAŞKAN YÜCEL, AGC’DE GAZETECİLERLE BULUŞTU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ile birlikte Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir’i öğle yemeğinde ağırladı. Sohbet ortamında geçen yemeğin ardından AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, 2013 Medya Başarı Ödülleri töreni ile ilgili bilgi verdi ve geceye protokolü davet etti.

2014 ALANYA’NIN SEVİNÇ YILI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, yaptığı açıklamada Alanyaspor’un başarısına dikkat çekerek, “Alanyasporumuza destek veren Sayın Kaymakamımıza, cemiyetimize, basın mensuplarına halkım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu yıl Alanya’nın sevinç ve mutluluk yılı.” dedi.

ALANYASPOR’U AVRUPA LİGLERİNDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ise, bu günlerde Alanyaspor’un şampiyonluk sevincini yaşadıklarını vurgulayarak, Alanyaspor’un maddi sıkıntılarına değindi. Alanyaspor’un maddi sıkıntılarını çözmek için çalışma başlatacaklarını kaydeden Özdemir, “Alanyaspor olarak zoru başardık. Bu günlere kolay gelmedik. Çok küçük bir bütçe ile buraya geldik. Alanyaspor’un şu an borçları var. Önümüzdeki günlerde bu borçların ödenmesi ile ilgili çalışma yapacağız. Alanyasporu Süper lig de hatta Avrupa liglerinde Alanya’nın tanıtımında öncü olarak görmek istiyoruz.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.