YÜCEL: AKLIM ALMIYOR

Belde belediye binalarının Milli Eğitim’e tahsis edilmesi konusunda itiraza hazırlanan Başkan Yücel, hizmeti engellemek için her türlü adımın atıldığını söyleyerek, “Hiç sormadan, bilgi dahi vermeden bu tür girişimleri aklım almıyor” dedi.

TEKNİK LİSE İÇİN İNCELEME YAPILDI
Alanya’da kapanan 16 belde belediye binasından 6 tanesinin Antalya Valiliği bünyesinde kurulan ‘Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu’nun 24 Mart Pazartesi günkü toplantısı ve dönemin belde belediye başkanlarının imzası ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilmesinin ardından dün bir gelişme daha yaşandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ‘Batı Alanya Hizmet Noktası’ olarak belirlediği Payallar belediye binasının teknik liseye dönüştürülmesi için bir heyet inceleme başlattı.

‘HİZMET ETMEMİZ ENGELLENİYOR’
Belde belediye binalarını hizmet noktası için kullanacağı için tahsise itiraz edeceğini açıklayan Yücel, inceleme çalışmalarından da haberinin olmadığını belirtti. Yücel, “İnanın, aklım almıyor. Bizim burayı hizmet noktası olarak belirlediğimizi daha önce açıkladık. Hiç sormadan, bilgi dahi vermeden böyle bir girişimi aklım almıyor. Bizi bu göreve getiren halkımıza hizmet etmenin yollarına bakıyoruz. Ama anladığım kadarıyla Alanya Belediyesi’nin halka hizmet etmesini engellemek için her türlü adım atılıyor.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.