BAŞKAN YÜCEL, YAZ TATİLİNE GİREN ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE ETKİNLİKLERİNE KATILMAYA DAVET ETTİ

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının bugün sona erdiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilere iyi tatiller dileyerek, öğrencileri Belediyenin düzenlediği yaz kursu etkinliklerine davet etti.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının bugün sona erdiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilerin yaz tatilini kutlayarak, öğrencileri Belediyenin düzenlediği yaz kursu etkinliklerine davet etti.

Belediye Başkanı Yücel, “Öğrencilerimizin boş zamanlarını daha iyi değerlendirebilmeleri için Spor Müdürlüğümüz, Belediyespor Kulübümüz ve Kütüphanemiz bünyesinde bir dizi faaliyetler düzenledik. Öğrencilerimizi, pazartesi günü Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde başlayacak bir haftalık temel bilgisayar kursu, 4 Ağustos’ta başlayacak basit el sanatları kursu ve Alanya Belediyespor Kulübü’yle Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü’nün açacağı yaz okullarına katılmaya davet ediyorum” dedi.

YAZ OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI.

Alanya Belediyespor Kulübü ve Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü işbirliği ile 08-15 yaş eğitim çalışmaları, 13 branşta (Basketbol, yüzme, voleybol, tenis, taekwondo, karate, bisiklet, triathlon, futbol, güreş, hokey, hentbol, boks) başladı.

Müracaat: Atatürk SPOR Salonu (242) 522 53 52
Olimpik Yüzme Havuzu(242) 511 30 70