Alanya’da Ay-yıldızlı konser

alanya-1Alanya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından organize edilen halk konserinde Mustafa Yıldızdoğan ve Orhan Hakalmaz sahne aldı.

Alanya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından organize edilen ‘Milliyetçi Türkiye Konseri’ Cuma günü geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Alanya Belediyesi hizmet binası arkasında saat 20.00’da başlayacak konserde ülkücü camianın sevilen ismi Mustafa Yıldızdoğan ile halk müziği ustası Orhan Hakalmaz sahne aldı.

Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, daha önce erteledikleri konseri gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirterek katılan herkese teşekkür etti. Konsere Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser boyunca ay yıldızlı bayraklar ellerden inmezken, Orhan Hakalmaz ve Mustafa Yıldızdoğan sevilen parçalarıyla dinleyenleri coşturdular.
alanya-2