BAŞKAN YÜCEL: “EN ÜCRA KÖŞELERE KADAR YETİŞİYORUZ”

Alanya Belediyesi tarafından merkez ve mahallelerde başlatılan asfalt hamlesi devam ediyor. Oba, Çıplaklı ve Mahmutlar Mahallesi’nde zemin hazırlığı tamamlanan yol ve caddelerde asfalt çalışması başlatıldı.

Alanya Belediyesi ekipleri, altyapı, temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yanında yeni açılan ve kış boyunca bozulan yollarda asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Kırsal Hizmetler Şefliği tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Kış boyunca bozulan yolların bakım ve onarımı tüm bölgelerde devam ediyor. Oba Mahallesi ve Çıplaklı Mahallesi’nde geçen hafta zemin hazırlığı tamamlanan yollarda asfalt çalışması başlatıldı. Genel temizlik çalışmaları kapsamında ise Demirtaş Başta olmak üzere mahallelerde park, refüj ve kaldırım temizliği yapılıyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmaların çok yönlü olarak sürdürüldüğünü kaydederek, ‘Vatandaşlarımızın yatırım ve hizmetler noktasında bir sorun yaşamalarını istemiyoruz. O yüzden tüm gayretimizle her noktaya yetişmeye çalışıyoruz’ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.