BAŞKAN YÜCEL’E, DERNEK ONURSAL BAŞKANLIK ÖDÜLÜ VERİLDİ

Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Pistinde eğitim gören öğrencilere düzenlenen törenle katılım belgesi verildi. Törende Alanya Trafik Kazalarını Önleme ve Eğitim Derneği tarafından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e de derneğin Onursal Başkanlığı ödülü takdim edildi.

Alanya Trafik Kazalarını Önleme ve Eğitim Derneği’nin, Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Pistinde düzenlenen töreninde Dernek Başkanı Cumhur Argun, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ederek derneğin Onursal Başkanlığı ödülünü verdi. Törene İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Meclis Üyesi Mustafa Toksöz, Dernek Yöneticileri ve Eğitim gören öğrenciler katıldı. Törende Konuşan Başkan Yücel, trafik ve eğitim konusunda her türlü projeye katkıda bulunmaya hazır olduklarını söyledi. Yücel, “Trafikte öncelikle yayaya saygıyı öğrenmemiz ve öğretmemiz gerekiyor. Eğitim konusunda gerek fiziki gerekse diğer katkıları her zaman vermeye hazırız. Bu konuda katkı sağlayan, kurumlarımıza ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum’ dedi.

Daha sonra konuşan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise, ‘Eğitimin olduğu her yerde olmaya hazırız. Katkılarımız devam edecek’ diye konuştu. Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Cumhur Argun ve Dernek Üyesi Bilge Kara Toksöz tarafından Emniyet Müdürü Erkan Dur, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreninin ardından piste eğitim gören öğrencilere katılım belgeleri verildi. Tören sonrası öğrencilerle fotoğraf çektiren Başkan Yücel bir süre öğrencilerle sohbet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.