DİM’Lİ MUHTARLARDAN YÜCEL’E YOL TEŞEKKÜRÜ

Dim Mahalle muhtarları belediyenin mahallelerinde yaptığı yol çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Dim Öteköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Zavlak, Bıçakcı Mahallesi Muhtarı Murat Çay, Taşbaşı Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Erat, Üzümlü Mahallesi Muhtarı Cemal Avcı, Uğurlu Mahallesi Muhtarı Ahmet Sarı, Akçatı Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, belediyenin mahallelerine yaptığı yol çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

MAHALLE SAKİNLERİ MEMNUN

Alanya Belediyesi, başlattığı yol asfaltlama ve onarım çalışmaları kapsamında Dim Çeltek Yaylası’nda yaklaşık 40 kilometrelik Çeltek Yolu’nu asfaltlayarak hizmete soktu. Mahalle muhtarları, belediyenin Çeltek Yaylası Yolu’nda yaptığı çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerinin son derece memnun olduğunu söyleyerek, “Vatandaşlarımız yaylaya çıkmadan yolların onarılması mahalle sakinleri arasında büyük memnuniyetle karşılandı. Alanya Belediyesi ekiplerine çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

HİZMET EN UZAK MAHALLEYE KADAR GİDECEK

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalle yollarının önümüzdeki günlerde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü programına alınarak asfaltlama çalışmalarına başlanacağı, kırsaldaki en uzak mahallelere kadar hizmetin aksamadan ulaştırılacağını söyledi.