BAŞKAN YÜCEL’DEN HENTBOL ŞENLİĞİNE DAVET

Türkiye Hentbol Derneği Başkanı Orhan İleri Soy, Federasyon Koordinatörü Ali Şahin, Açık Alan Koordinatörü Fatma Atilla, Genç Erkekler Milli Takım Antrenörü Akın Yenigün; Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Bu yıl 20. si düzenlenen turnuva hakkında bilgiler veren Federasyon yetkilileri Başkan Yücel’e desteklerinden dolayı hentbol milli takım forması hediye etti. Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından birlikte organize edilen Alanya Uluslararası Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası ve Çocuk Şenliği 01-05 Temmuz tarihlerinde Milli Egemenlik Stadında; 13. Alanya Uluslararası Plaj Hentbolu 02-05 Temmuz tarihleri arasında Milli Egemenlik Plajı’nda yapılacak. Alem Efem tarafından plajda 4 gün boyunca canlı müzik yayını yapılacak.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “ Turnuvamız ve sporcularımız için elimizden gelen desteği verdik. Turnuva sonunda Türkiye Hentbol genç bayan ve erkek takımımız İspanya’da Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar ve eğlenceli yarışlar dilerim. Alanya’mızda 20. yıl coşkusunu hep birlikte yaşayacağımız turnuvamıza tüm halkımız davetlidir” dedi.