TAEKWONDO TAKIMINDAN BAŞKAN YÜCEL’E ZİYARET

15 Haziran 2014 tarihinde Antalya’da yapılan Minikler Taekwondo Şampiyonası’na katılan ve 155 sporcu, 12 kulüp arasından birinci olan Alanya Belediyespor Taekwondo takımı, Spor Müdürü Levent Uğur’la birlikte Başkan Yücel’i ziyaret etti.

Alanya Belediyespor Antrenörü Burhan Küpçü, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e desteklerinden dolayı teşekkür etti ve yarışmada kazandıkları kupayı takdim etti. Afyon’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda 51 kiloda Türkiye ikincisi olan sporcumuz Aleysa Mahmutçepoğlu “ Destekleriniz sonucunda daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Sizlerin emeklerini boşa çıkarmamak ve her zaman daha ileriye gidebilmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “ Hedeflerinizi hep yüksek tuttuğunuz için sizi tebrik ediyorum. Belediye olarak her zaman sizin yanınızda olup daha da gelişmeniz için elimizden geleni yapacağız” dedi.