İlk Kepçe Başkan Kadir Kara’dan

Osmaniye’de Ramazan ayı nedeniyle açılan iftar çadırının ilk kepçesini Belediye Başkanı Kadir Kara koydu. Osmaniye Belediyesi tarafından her gün 2.500 kişilik iftar yemeği verilecek. Evlerde iftarı açan vatandaşlar için bin 1500 kişilik 3 çeşit yemek dağıtılacak. Ayrıca, çadırdan iftar saatinde de 1.000 kişiye 4 çeşit yemek verilecek.

Bu yıl Cumhuriyet Meydanı’nın hemen yanına kurulan iftar çadırına gelen vatandaşlara aşçı şapkası ve önlüğü giyerek ilk kepçeyi koyan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “İftar çadırından yemek alan vatandaşlarımız bu yıl daha da iyi hizmet alacaklar” dedi.

Başkan Kadir Kara yemek dağıtımında; “Osmaniyeli hemşerilerimin ve İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Yardımlaşmanın doruk noktaya çıktığı bu güzel ayda biz de belediye olarak üzerimize düşen görevi yaparak vatandaşlarımıza her gün burada 2.500 kişilik yemek veriyoruz. İftar çadırımızda vatandaşlarımız ile birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Bu yıl vatandaşlarımız her yıldan daha güzel bir hizmet alacaklardır. ” şeklinde konuştu.

Hayırsever vatandaşlara da teşekkür eden Başkan Kadir Kara, “Yemeklerin bir kısmını belediye olarak biz karşılıyoruz, bir kısmını da hayırsever vatandaşlarımız karşılıyor” dedi.

Akşamları ise Ramazan ayının ruhuna uygun programlar düzenlediklerini ifade eden Başkan Kara, teravih namazına göre programın şekilleneceğini söyledi. Kara; “Etkinliklerimiz iftardan sonra çocuk eğlenceleri ile başlayıp teravih namazına kadar devam edecek. Teravih namazı ile birlikte programa ara verilecek. Namaz çıkışı ise gecenin sanatçısı sahne alacak” dedi.

Yemek dağıtım organizasyonuna Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte başkan yardımcıları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.