BAŞKAN TUNA: “RAMAZAN; BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK AYI’DIR”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerifin bütün İslam Alemine ve insanlığa hayırlı olmasını diledi.

Ramazan ayının feyz ve bereketine kavuşmanın eşsiz mutluluğunu bir kez daha yaşadıklarını belirten Başkan Tuna; “Ramazan ayı milletçe birbirine bağlılığın güçlendiği, iyilik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının canlandığı bereketli bir aydır. Rahmet mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan ayı dini açıdan taşıdığı anlamın yanında sosyal olarak tam anlamıyla dayanışma dönemidir. Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Ramazan Ayını fırsat bilerek günlük hayatımızda yaşadığımız hataları düzeltmeye çalışmalı, yakın akraba ve komşulardan başlayarak imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmalıyız. Sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan Ramazan Ayı’nın Ülkemize ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diler, Mersinli hemşerilerimin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Ayını tebrik ederim” dedi.

Toroslar, Ramazan’ı Karşılamaya Hazır
Öte yandan Toroslar Belediyesi, Ramazan Ayı hazırlıklarını tamamladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, halkın rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek; “Mübarek Ramazan Ayı’nın yaklaşması ile beraber ilk olarak ilçemizde bulunan semt pazarları ile somun ekmek ve pide pişirim fırınlarının denetimlerini sıklaştırmış bulunmaktayız. Sağlık anlamında özellikle gıda üretimi yapan imalathanelerin daha hijyenik şartlarda üretim yapmalarına önem veriyoruz. İlçemizdeki tüm camileri düzenli olarak temizliyoruz. Ramazan ayı boyunca tüm ekiplerimiz, mesai gözetmeksizin çalışarak vatandaşımızın hizmetinde olacak. Vatandaşlarımız gıda konusunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşırlarsa şikayetlerini ALO 153 Zabıta Şikayet hattına veya Belediyemizin 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bildirebilirler” dedi.

Başkan Tuna; her yıl olduğu gibi bu yıl da, İlçede Ramazan ayı boyunca muhtarlıklar aracığıyla belirlenen ihtiyaç sahiplerine gıda yardım paketleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.