BELEDİYEMİZ YAZ SPOR OKULU AÇILDI

Belediyemiz tarafından her yıl ücretsiz olarak düzenlenen geleneksel yaz spor okulu kalabalık bir katılımla açıldı.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen spor malzemesi dağıtım ardından kayıt yaptıran öğrenci ve velilerin katılımıyla Şehir Stadyumunda start verildi.

Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, öğrencilerin yaz tatilini spor yaparak değerlendirmesi ve geleceğin sporcularının yetiştirilmesi amacıyla Belediye olarak her yıl ücretsiz yaz spor okulu düzenlediklerini söyledi.

Tarhan, 7-14 yaş arası çocuklara yönelik basketbol, karate, futbol ve voleybol branşlarında öğrencilerin kayıt yaptırdığını, ilk etapta basketbol ve futbolun başladığını ifade ederek, “Kadirli belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan sportif faaliyetlere de büyük önem veriyoruz. Tek dönem halinde Ramazan ayına kadar yapılacak yaz spor okullarında, tüm öğrencilere belediyemiz tarafından tişört, şort ve şapka gibi spor malzemesi ücretsiz olarak hediye edildi. Voleybol ve Futbol alanında yaz spor okulumuz başlarken, voleybol ve karateye müracaatlar devam ediyor.
Allah izin verirse geleceğimiz olan gençlerimize hep birlikte sahip çıkarak olumsuzluklardan uzak tutacağız. Kadirli Belediyesi olarak çocuklara yapılan her türlü yatırımın değerini ve gerekliliğini biliyoruz. Spora ve sporculara bundan önce olduğu gibi desteğimiz artarak devam edecek” dedi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Tacettin Kabaklı ise bu yıl 5’ncisini düzenledikleri yaz spor okuluna kayıtların devam edeceğini hatırlatarak, sporculara başarılar diledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.