ÇEŞMELİ’DE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

Erdemli Belediyesi asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mahalleye dönüşen beldelerin asfaltlama çalışmalarına devam edildiği bildirilirken, çalışmaların Çeşmeli’de sürdürüldüğü kaydedildi. Asfaltlama çalışmalarının önemine değinen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “şu an ekiplerimiz Çeşmeli’de asfalt çalışmalarını sürdürüyor, Erdemli Belediyesi yeni sınırları içerisinde kalan ve ihtiyacı olan her yere anında hizmet götürmeye devam edecektir” dedi.

Erdemli Belediyesinin asfalt hizmetlerinin Çeşmeli’de devam ettiği kaydedildi. Asfaltlama hizmetinin son derece önemli olduğu belirtilen açıklamalarda, yolların kaliteli olmasının Erdemli’nin kalitesinin ortaya konması açısından çok önemli olduğu vurgulandı. Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ilçemizin kalitesini arttırmaya devam ediyoruz, Erdemli’mize yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz” dedi. Yolların insanoğlu için temel bir ihtiyaç olduğuna değinen Tollu, şu an Erdemli Belediyesinin asfaltlama hizmeti konusunda en başarılı belediyeler arasında olduğunu ifade etti. Asfalt çalışmalarında kullanılan malzemelerin çoğunun kendi imalatları olduğunu vurgulayan Tollu, bu konuda son derece iddialı olduklarının altını çizdi.

ÖDÜLLÜ BELEDİYECİLİĞİN HAKKINI VERİYORUZ
Yapılan asfaltlama çalışmalarıyla Erdemli Belediyesinin örnek belediye olarak bölgede kabul gördüğünün altını çizen Başkan Tollu, bu hizmetlerin devam edeceğini ve her alanda yapılan bu hizmetler sayesinde Erdemli’nin adından övgüyle söz edilen bir şehir haline geleceğini söyledi. Tollu, ödüllü belediyeciliğin hakkını vermeye devam edeceğiz. Belediye Fen İşleri ekiplerinin birçok mahallede olduğu gibi, Çeşmeli mahallesinin de asfalt yol eksiğinin fazla olduğunu dile getirirken, belediyece yapılan çalışmalar neticesinde Çeşmeli’nin asfalt sorunun büyük ölçüde çözüldüğü kaydedildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.