Spor İşleri Müdürlüğü Antrenmanda

Anamur Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde yaz dönemi spor kursları başladı.

Futbol, tekvando, karate ve diğer alanlarda başlayan kurslara ilgi giderek artıyor. Mersin İdmanyurdu ve Anamur Belediyespor’a sporcu yetiştirilmesine de katkı sağlayacak olan Anamur Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ücretsiz yaz kurslarını belediye Sosyal Tesislerinde başlattı. Kursların başlamasıyla Futbol branşında yaklaşık 40 sporcunun kayıt yaptırdığını belirten Anamur Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hüseyin Karatağ, amaçlarının gençlere sporu sevdirmek ve yakalanılacak başarılarla Anamur adından söz ettirmek olduğunu vurguladı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de Anamur Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurs gören sporcuları Belediye Sosyal Tesisleri’nde ziyaret etti. Sporcularla bir süre sohbet eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Spor İşleri Müdürlüğü’ne tahsis edilen Belediye Sosyal Tesisleri’nin üzerine düşen misyonu yavaş yavaş yerine getirmeye başladığını belirtti.

Sporcular Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile hatıra fotoğrafı çektirdi.