BÜYÜKŞEHİR’İN HALK İFTARLARI BALA’DA

BAŞKAN GÖKÇEK:
“KÖYLERİMİZİN BİRÇOĞUNUN ASFALT ÇALIŞMASI BİTTİ VE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”
“PAZAR YERİNİZİN KAMULAŞTIRMA İŞLEMLERİ BİTTİ. İNŞALLAH PAZAR YERİNİZİN DE ÜZERİNİ KAPATACAĞIZ”

-BALA’NIN ANAHTARI BAŞKAN GÖKÇEK’E HEDİYE EDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 25 ilçede düzenleyeceği “Halk İftarları” Bala’da devam etti. Balalılarla buluşan Başkan Gökçek’e, Bala Belediye başkanı İbrahim Gürbüz sembolük “Bala’nın anahtarı”nı verdi.

Bala Pazar yerinde kurulan iftar sofrasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bala Belediye Başkanı Halil İbrahim Gürbüz, Bala Kaymakamı Mustafa Irmak, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve binlerce Balalı orucunu birlikte açtı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı konuşmada, Balalılara 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde yaptığı “Ne köyleriniz de ne de şehir merkezinde asfalt atılmadık sokak kalmayacak” şeklindeki konuşmasını hatırlatarak başladı.

Bala’da gerçekleştirilen Halk İftarlarında sözlerini yineleyen Başkan Gökçek, “Değerli kardeşlerim yerel seçimler öncesi dedik ki; ‘Bala Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’ni ayırmayın. Bize birlikte çalışma fırsatı verin. Bizler de Allahın izniyle sizlere hizmet etmeye devam edelim’ Şimdi siz görevinizi yaptınız artık görev sırası bize geldi. Bizler de Allahın izniyle bu hizmetleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle mahalle olan köylerimizin birçoğunun asfalt çalışması yapıldı ve yapılmaya devam ediyor” dedi.

-BAŞKAN GÖKÇEK:“PAZAR YERİNİZİN ÜZERİNİ KAPATIYORUZ”

Pazar yerinin üzerinin kapatılması ile de ilgili bilgi veren Başkan Gökçek konuşmasına şöyle devam etti:

“Değerli kardeşlerim, vermiş olduğum sözlerden birini yerine getiremedik o da bizim suçumuz değil. ‘Pazar yerinizin üzerini kapatacağım’ dedim. Kamulaştırma işlemlerinin bitmesini bekledik. Sonunda kamulaştırma işlemleri bitti. İnşallah bu sözümüzü de yerine getireceğiz ve Pazar yerinizin üzerini kapatacağız.”

-BALA’NIN ANAHTARI BAŞKAN GÖKÇEK’E HEDİYE EDİLDİ

Bala Belediye Başkanı Halil İbrahim Gürbüz ise konuşmasında “Çoğu Belediye Başkanı’nın gıpta ile baktığı değerli abim” diyerek seslendiği Başkan Gökçek’e sembolik “Bala’nın Anahtarı”nı hediye etti.

Başkan Gökçek, iftar programının ardından Bala Belediyesi’ni ziyaret ederek belediye personeliyle de sohbet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.