KENT KONSEYİNDEN BAŞKAN CAN’A ZİYARET

Tarsus Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı makamında ziyaret etti.

Tarsus Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ali Cerrahoğlu, Tarsus Kaymakamlığı olsun diğer sivil toplum kuruluşları olsun bir bütün olarak Tarsus için ellerinden geleni yapmak istediklerini belirtti.
Cerrahoğlu, “Tabi Tarsus’un öncelikli problemleri nelerse sizlerden de görüş almak istiyoruz. Belediye ile omuz omuza çalışmak çok önemli daha önce de hep böyle oldu. Bugün bunun için de size bir tanışma ziyareti yapalım istedik’’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile yeniden başkanlığa seçilen Ali Cerrahoğlu ve Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerine başarılar dileyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus için el ele çalışacaklarını söyledi.

Tarsus Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ali Cerrahoğlu ve Tarsus Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Can, Tarsus için yapılacak her türlü olumlu güzel hizmetlerde manevi ve lojistik olarak her zaman destek olacaklarını söyledi.

Başkan Can ’’El birliği ile güç birliği ile şehrimize birlikte hizmet edelim, şehrimizi birlikte yönetelim. Şehrimizde güven ortamını, şehrimizde sosyal belediyeciliği birlikte uygulayalım’’ şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.